Wie zijn wij?

Deze website is een samenwerking van de Stichting Stimulering Onderwijsjournalistiek, de Stichting Onderwijsfonds COCMA en de Onderwijsraad. De werkzaamheden ten behoeve van de Nationale Prijs voor Onderwijsjournalistiek, de Onderwijsblogprijs en de werkbeurs worden uitgevoerd in samenwerking met partners en sponsors die financieel, organisatorisch en in natura bijdragen.

Partners

Logo JaarbeursIn oneven jaren vindt de uitreiking plaats in de Jaarbeurs in Utrecht, tijdens de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT). Dit zal in 2017 voor het eerst gebeuren. De NOT is de grootste vakbeurs voor professionals in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.

Logo De BalieIn even jaren vindt de uitreiking plaats in debatcentrum De Balie in Amsterdam. In beide gevallen is er rondom de uitreiking een lezing en een debat over een actuele onderwijsgerelateerde kwestie.

Hoofdsponsor

Logo K+VK+V is al jarenlang één van de bekende bureaus voor interim-management en werving & selectie. K+V is vernoemd naar haar oprichters, Geurt van de Kerk en Ed van Venrooy. Vanaf het beginnen hadden zij de blik gericht op maatschappelijk betrokken organisaties, met als specialisatie: leiderschap. Dat zie je nog steeds terug in de pijlers binnen het bedrijf: werving en selectie, interim-management en advies.